13:00

Näsvikens IK

Referat: Ilsbo SK - Näsvikens IK

Omgång nr 3 i div 4 Hälsingland och dom gröna Nikarna styr mot Ilsbo IP.

Ilsbo borta har aldrig varit någon lättsam uppgift. Men denna gång fanns det ett större hopp om poäng än dom senaste åren. Säsongen har börjat bra och vi känner oss bättre än dom senaste åren. Medgång skapar medgång. Tobbe Johansson behöver endast 3 minuter för att rulla in 1-0 till gästerna på Ilsbo IP. Sedan följer en halvlek med flera chanser åt båda håll men något mer i målprotokollet före halvlek blir det inte.

Hemmalaget är piggast när halvlek nr 2 startar och kvitterar i matchminut 49', 1-1. Hemmalaget är nog dom som jagar flitigast under den andra halvleken men det skapas få farligheter. Niklas Frank i gästernas mål plockar ned det som kommer in.
Men när matchklockan visar 78 minuter stegar den grönklädde Max Grenedal fram på en retur och kan fastställa slutresultatet till seger för Nikens herrar med 2-1.
Fortfarande idel segrar och vi passar på att glädjas åt detta så länge det varar.